HÜDA PAR Mamak Belediye Başkan adayı Günaydın: Bütün vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışacağız

Ankara'nın Mamak ilçesinde, HÜDA PAR Mamak İlçe Belediye Başkan adayı Murat Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret ederek desteklerini istedi.
HÜDA PAR Mamak Belediye Başkan adayı Murat Günaydın, Mamak ilçesi Başak Mahallesinde bulunan esnafı ziyaret etti.
HÜDA PAR Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Günaydın'a, HÜDA PAR Mamak İlçe Başkanı Abdüsselam Üzüm, Mamak ilçe teşkilatı ve partililer eşlik etti.
Esnafı tek tek ziyaret ederek vatandaşın talep ve sıkıntılarını dinleyen Günaydın, oy ve dua desteğinde bulundu.
Ziyaretlerinin ardından İLKHA muhabirine konuşan Murat Günaydın, "Bugün de Mamak ilçemizin Başak Mahallesinde esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sorun sıkıntılarını, dilek ve arzularını dinledik. Esnafımızın gerçekten çok büyük sorun sıkıntıları var. Ama siyasete de yeni bir yüz yeni bir sima ve yeni bir kan istiyorlar. HÜDA PAR olarak bizi takip ettiklerini ve bildiklerini söylediler. Biz de onların oylarına talip olduk. Gördüğümüz kadarıyla büyük bir destek gördük. İnşallah bunun seçimlere yansımasını göreceğiz. Biz HÜDA PAR olarak vatandaşlarımıza şunu vaat ediyoruz; Bizim belediye kapılarımız siyasi kimlik gözetmeksizin bütün vatandaşlarımıza açık olacak. Bütün vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışacağız. Her gönüle dokunmaya çalışacağız ve nerede bir sorun sıkıntı varsa onu çözüme kavuşturmaya çalışacağız." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), yapılan itirazlar sonucu 3 ilçe ve 4 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi.
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yapılan itirazlar sonucu 3 ilçe ve 4 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarına itiraz süreci bugün saat 17.00'de tamamlanacak.