AK Parti ve HÜDA PAR'ın kritik görüşmesi başladı

Seçim sürecinin başlamasının ardından "Cumhur İttifakı" adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecekleri açıklamasının ardından gündemde ciddi bir yer alan HÜDA PAR'a AK Parti yetkililerinden kritik ziyaret.
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile yapacağı görüşme başladı.
HÜDA PAR Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin de hazır bulundu.
Seçim ittifakına ilişkin yapılan görüşmenin ardından basın açıklaması yapılması bekleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış ve beraberlerindeki heyet, Tarsus'taki yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti.
HÜDA PAR Milletvekili Şahzade Demir, "Açılan alan ile silah sonrası dönemde, özellikle Kürt toplumunu kültürel yozlaşmaya tabi tutma, inanç ve tarih değerlerinden uzaklaştırma amaçlı projelerin devreye sokulmak istendiği dikkat çekmektedir." dedi.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Şırnak’taki orman kesimine ilişkin halkın tepkisini Meclis’e taşıdı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 12 Haziran'da gerçekleştirilen ihtisas komisyonu seçimleri sonucu belirlenen başkanlar ve üyeler Resmî Gazete'de ilan edildi.