HÜDA PAR’dan AK Parti’ye hayırlı olsun ziyareti

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl başkanlığına atanan Murat Çetin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve İl Başkan Yardımcıları ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, AK Parti İl Başkanlığına atanan Murat Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
HÜDA PAR heyetini AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Türkiye ve Gaziantep gündeminde son yaşanan gelişmeler ele alındı.
Gaziantep'in sorunlarının ve halkın taleplerinin de ele alındığı ziyarette, sağlık, eğitim, trafik, ekonomi ve depremzedelerin sorun, sıkıntı ve talepleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin’e yeni görevinde başarılar dileyen HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, HÜDA PAR olarak her zaman için Türkiye’nin, Gaziantep’in ve milletin menfaatini önceleyerek çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Memleket menfaatleri söz konusu olduğunda parti menfaatlerini bir kenara bıraktıklarını ifade eden Göçer, HÜDA PAR olarak her zaman için önceliklerinin ülkenin ve milletin geleceği olduğunu belirtti.
HÜDA PAR olarak her zaman deprem bölgesinde olduklarını ifade eden Göçer, “6 Şubat'ta ciddi bir afet yaşadık. 50 bine yakın insanımız can verdi, ciddi yıkımlar oldu. Zor günlerden geçiyoruz. İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Rabbime şükürler olsun, yaraların önemli bir kısmı sarıldı. Yaralar tamamen sarılması için yapılan çalışmaların takipçisi olacağız. Temennimiz bir an önce depremzede vatandaşlarımızın kalıcı konutlarına geçmesidir. Her zaman deprem bölgesinde olmak için büyük bir gayret gösterdik. Hep depremzede kardeşlerimizle buluştuk. Rabbime hamdolsun inşallah dimdik doğrulacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.
AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Göçer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Göçer ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Gaziantep'in sorunlarının giderilmesi ve halkın taleplerinin karşılanması konusunda yapılacak iş birliği için her zaman hazır olduklarını belirten Çetin, deprem bölgesindeki yaraların sarılması için ciddi bir çabanın olduğuna vurgu yaptı.
Göçer de gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Çetin’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı temennileri ile sona ererken, ziyaretin sonunda Göçer, Çetin’e Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi motifli tablo hediye etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Mavi Marmara gazisi Fevziye Şenoğlu’nun, Mersin limanına gelecek olan soykırım tedarikçisi gemileri protesto etmek amacıyla gittiği Mersin'de hukuka aykırı şekilde gözaltına alınması meselesinin takipçisi olacaklarını belirtti.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Genel Kurul'da kabul edilen İklim Kanunu'nun alelacele kabul edilmesinin doğru olmadığını ifade etti.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Leman dergisinin alçak karikatürüne tepki gösterdi. Dinç, dini değerlere yönelik saldırılar karşısında sessiz kalınmaması çağrısında bulunarak Meclis’e sundukları kanun tekliflerine destek istedi.
HÜDA PAR, TBMM’ye emekli maaşlarının asgari ücretin altında olmamasına dair kanun teklifi sundu.