HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, ‘Engelliler Haftası’ münasebetiyle yaptığı açıklamada, engelli bireylerin yılıntümünde hatırlanması gerektiğini dile getirdi.
Engellilerin hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmalarının insani ve vicdani bir mesele olduğunu belirten Durmaz, bu konuda herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
Engelliler Haftası’nın her yıl 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını vurgulayan Durmaz, “Bu haftada engellilerin sorunları, sıkıntıları, talep ve beklentileri dile getiriliyor. Bizler HÜDA PAR olarak engellilerin sadece yılın belirli günlerinde değil, bir bütününde hatırlanmaları gerektiğini düşünüyoruz ve bunun için de bizler yılın bir bütününde engelli kardeşlerimizin yanında bulunmaya, onların sıkıntılarının çözümü konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz.” dedi.
Engellilerin sorunlarının çözümünün gerekliliğinin altını çizen Durmaz, “Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmaları, bütün insani ve vicdani düşünen herkesin sorumluluğu altındadır. Bu duygu ve düşüncelerle ben 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nın hayırlara vesile olmasını, engelli kardeşlerimiz açısından sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum. Aynı şekilde hem engelli kardeşlerime hem de onların fedakâr ailelerine huzur dolu bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Çüngüş ilçesini ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi. Gülsever, "Çüngüş seçimden seçime hatırlanıyor. Baraj, içme suyu, yol, elektrik... Bu sorunlar artık çözülmeli." dedi.
HÜDA PAR Silvan İlçe Başkanlığı öncülüğünde, Kılıç ve Tanelci aileleri arasındaki husumet barışla sonuçlandı. Kanaat önderlerinin ve sulh komisyonunun çabalarıyla aileler, aralarındaki kavgayı bitirdi.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Diyarbakır’daki temasları kapsamında Bağlar İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.