HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da HAKSİAD İş Adamlarıyla buluştu
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda HAKSİAD üyeleriyle bir araya gelerek iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da düzenlenen toplantıda Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Bu buluşma, iş dünyasının temsilcileriyle Milletvekili Dinç arasında önemli bir köprü oluşturarak, ekonomik kalkınma ve bölgesel iş birliği konularında verimli bir diyalog zemini sundu.
Toplantının açılışında, HAKSİAD yetkilileri derneğin faaliyetleri, hedefleri ve bölgedeki iş insanlarının karşılaştığı zorluklar hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Adana'nın ekonomik durumu, iş dünyasının mevcut sorunları ve geleceğe dair beklentiler üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, özellikle son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve bürokratik engellerin iş dünyasına etkilerini Milletvekili Dinç'e aktardı.
Faruk Dinç, HÜDA PAR’ın ekonomi politikaları çerçevesinde, iş dünyasının desteklenmesine yönelik çalışmaları ve projeleri ayrıntılı olarak anlattı. Bölgenin ekonomik potansiyelinin tam anlamıyla hayata geçirilmesi için yerel ve ulusal düzeyde atılması gereken adımlara değinen Dinç, bu süreçte iş dünyasının taleplerine ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Adana'nın stratejik konumunu ve sanayi potansiyelini vurgulayan Dinç, HÜDA PAR’ın bu potansiyelin değerlendirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.
Toplantıda ayrıca, bölgedeki yatırımların artırılması, ihracat potansiyelinin geliştirilmesi ve iş insanlarının karşılaştığı bürokratik zorlukların giderilmesi için izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç’e yerel yönetimlerle ve merkezi hükümetle daha etkin bir iş birliği sağlanması yönündeki taleplerini iletti. Dinç, bu taleplerin takipçisi olacağını ve gerekli adımların atılması için çalışacaklarını belirtti.
Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği taahhütleriyle sona erdi. HAKSİAD üyeleri, Milletvekili Dinç'e katılımından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, bu tür buluşmaların iş dünyasının sesini duyurmak ve çözüm odaklı adımlar atmak için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Anayasa Mahkemesinin siyasi partilerin mali denetimine ilişkin kararları Resmî Gazete’de yayımlandı. Bazı partilerin kesin hesapları kabul edilmezken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Gaziantep’te sanayi atıkları nedeniyle Nizip Çayı'ndaki kirlilik sorununun yıllardır çözülmeyi beklediğine dikkat çekerek çayın ıslah edilmesi için yetkilileri acil göreve çağırdı.
ABD’nin Yunanistan Büyükelçisi Kimberly Guilfoyle, görev süresi öncesinde ve Atina’daki görevi sırasında yasa dışı davranışlarda bulunduğu iddialarının ardından istifa etti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed el Nahyan, yaptıkları telefon görüşmesinde küresel enerji piyasaları ve Basra Körfezi’ndeki güvenlik gelişmelerini ele aldı.