HÜDA PAR'dan Özdağ'a suç duyurusu

HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.
HÜDA PAR, günlerdir partileri aleyhinde kara propaganda yürüten ve son olarak Trabzon'da halkı kin ve düşmanlığa sevk eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında, suç duyurusunda bulundu.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şöyle denildi:
"Sosyal medya hesabından partimize karşı halkı kin ve düşmanlığa sevk edici paylaşımlar yapan ve gerçeğe aykırı paylaşımlarını sürdüren, son olarak da Trabzon'da stand çalışmaları yapan üyelerimize karşı provokatörleri kışkırtan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hitler Almanyası'na karşı kazanılan zafer, Rusya'da her yıl olduğu gibi coşkuyla kutlanıyor.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Faruk Dinç, 2025'in 'Aile Yılı' ilan edilmesini hatırlatarak, çalışan kadınların hem annelik görevlerini yerine getirebilmeleri hem de iş hayatında var olabilmeleri için çalışma saatlerinin esnetilmesi gerektiğini söyledi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan'ın vefat eden babası Mehmet Zeki Özhan için Kayapınar'da kurulan taziye evini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, İstanbul’da meydana gelen deprem sonrası GSM operatörlerinin altyapısındaki aksaklıklara ilişkin soru önergesi verdi.