HÜDA PAR'dan Özdağ'a suç duyurusu
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.
HÜDA PAR, günlerdir partileri aleyhinde kara propaganda yürüten ve son olarak Trabzon'da halkı kin ve düşmanlığa sevk eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında, suç duyurusunda bulundu.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şöyle denildi:
"Sosyal medya hesabından partimize karşı halkı kin ve düşmanlığa sevk edici paylaşımlar yapan ve gerçeğe aykırı paylaşımlarını sürdüren, son olarak da Trabzon'da stand çalışmaları yapan üyelerimize karşı provokatörleri kışkırtan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şırnak'ın Uludere ilçesi, kış aylarında kömür dumanı nedeniyle büyük bir çevre ve sağlık sorunuyla karşı karşıya. Akşam saatlerinde ilçe merkezine çöken yoğun duman, nefes almayı güçleştiriyor ve bölge halkını endişelendiriyor.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "2025'te sporcularımız katıldıkları müsabakalarda 1956 altın, 1876 gümüş ve 2 bin 128 bronz olmak üzere toplam 5 bin 960 madalya kazandılar." dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "15 binden fazla envanterlik buluntunun gün yüzüne çıkarıldığı bütün bu arkeolojik çalışmalar için sadece 2025 yılında ayırdığımız kaynak miktarı 3,5 milyar liradır." dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplu ulaşıma yüzde 35 zam yapmasına tepki gösteren HÜDA PAR İl Başkanı Av. Ahmet Karaarslan, kararın dar ve orta gelirli vatandaşların bütçesini daha da zorlayacağını belirtti.