Şanlıurfa ve Kahramanmaraş olayları meclis gündeminde
TBMM Genel Kurulu’nda, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta okullarda meydana gelen olaylar ile çocukların dijital ortamlarda karşılaştıkları risklerin araştırılması amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu’nun üyeleri belirlendi.
Komisyon, çocukların dijital ortamlarda karşılaştıkları olumsuz etkilerin tüm yönleriyle ele alınması, çözüm önerileri geliştirilmesi ve benzer olayların önlenmesi için alınacak tedbirlerin belirlenmesi amacıyla çalışmalar yürütecek.
22 üyeden oluşan Komisyon, yarınki ilk toplantısında başkan, başkanvekili, sözcü ve kâtip üyeyi seçecek. Çalışma süresi 3 ay olacak Komisyon, gerektiğinde Ankara dışında da faaliyet gösterebilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Denizli'de polis ekiplerince yasa dışı silah ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Malatya'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 3’üncü katan düşmesi sonucu ağır yaralanan M. B. (2) hayatını kaybetti.