Avrupa Yetim Eli'nden Konya'da ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardım

Dünyanın birçok ülkesinde yetim, mağdur ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Avrupa Yetim Eli, Konya'da çok sayıda ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret ederek ayni ve nakdi yardımda bulundu.
Avrupa'dan gelerek muhtaç aileleri bizzat gören Avrupa Yetim Eli Temsilcisi Yasin Şener, yardım esnasında karşılaştıkları durumlardan çok etkilendiğini söyledi.
Şener, "Dağıtım sırasında tespit ettiğimiz ailelerin dramlarıyla karşılaştık. Yetim çocukları gördük. Ayaküstü de olsa biraz konuşma fırsatı bulduk. İmkânlar doğrultusunda bu ailelere gıda kolisi ve nakdi yardımları ulaştırıp sıkıntılarını bir nebze de olsun hafifletmeye çalıştık. Rabbim yardımcıları olsun." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da rüyasında Gazze'yi gören hayırsever kadın, yıllardır biriktirdiği umre parasını Gazze'deki mağdurlara umut olması için bağışladı.
Batman'da aylar süren su kesintileri sert tepki gösteren mahalle sakinleri, günlük ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldiklerini ve yetkililerden hâlâ bir çözüm alamadıklarını söylüyor.
Batman'da hava sıcaklıklarının 45 dereceyi bulmasıyla birlikte çocuklar serinlemek için çareyi süs havuzlarına girmekte buldu. Kentteki havuz sayısının yetersiz olduğunu belirten çocuklar, yetkililerden daha fazla yüzme havuzu yapılmasını talep ediyor.
Batman’da yaşayan 6 yaşındaki Metin Coşkun, biriktirdiği harçlıklarını, Gazze’ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.