Batman'da bayram öncesi 100'ü aşkın yetim çocuk giydirildi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Yetimler Vakfı Batman İl Temsilciliği, kentteki 100'ün üzerinde yetim aileye bayramlık kıyafet yardımında bulundu.
Vakıf gönüllüsü Yunus Özdemir yaptığı açıklamada, bu yardım çalışmasının Peygamber Efendimizin "Yetimlere merhamet ediniz, onları himaye ediniz ve onlara sahip çıkınız ki Allah da size merhamet etsin" hadisi şerifi doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirtti.
Özdemir, "Bir Kurban Bayramı daha yaklaşırken bizler Yetimler Vakfı olarak 100'ün üzerinde evladımızı bugün giydirdik. Onların bayrama sevinçle ve umutla girmelerini sağlamak en büyük gayemizdir." dedi.
Hayırseverlerin katkısıyla yardımları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Özdemir, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yetim evlatlarımızın ihtiyaçlarını karşılayıp onların yüzlerinde tebessüm, yüreklerinde umut olmaya devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.
Özdemir, yardım faaliyetlerinin kapsamını daha da genişletmeyi hedeflediklerini belirterek, "Hedefimiz çok daha fazla yetim aileye ulaşmak, ulaştırdığımız yetim ailelere daha iyi yardımlar yapabilmektir. Onlara daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz. Bu da hayırseverlerimizin bize vereceği yardımlara bağlıdır." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Muhtaç ve yetim ailelere yönelik yardım çalışmalarına devam eden Kahramanmaraş Umut Kervanı, Kurban Bayramı öncesi gıda yardımı gerçekleştirdi.
Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, hayır sahiplerinden almış olduğu vekaletleriyle akika ve sadaka kurban etlerini Afrika'nın Çad ülkesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
Yetimler Vakfı, Batman'da Kurban Bayramı öncesi bir hayırseverin desteğiyle, yetim çocuklara giyim ve ayakkabı yardımı yaptı. Çocuklar, bayramlıklarını kendi zevklerine göre seçerek büyük mutluluk yaşadı.
Kurban Bayramı öncesinde şehirlerarası otobüs terminallerinde hareketlilik arttı. Yoğunluk hem geliş hem de gidiş yönünde hissedilirken, firma temsilcileri vatandaşlara dönüş biletlerini erkenden almaları konusunda uyarıda bulundu.