IHO EBRAR Gazzeli yetimleri bayramda sevindirdi
Dünyanın farklı coğrafyalarında yardım çalışmaları yapan IHO EBRAR, Ramazan Bayramı vesilesiyle Gazzeli yüzlerce yetimi yaptığı çeşitli etkinliklerle hem eğlendirdi hem de bayramlık hediye etti.
İşgalci siyonistlerin sürekli olarak saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de neredeyse her gün yeni şehid haberleri alınıyor. Saldırılarla şehid olanların ardından ise çok sayıda yetim çocuk kalıyor.
Maddi ve manevi anlamda desteğe ihtiyaçları olan Gazze halkı ve yetim çocukları unutmayan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Ramazan Bayramı vesilesiyle yetimlere yönelik yaptığı yardım çalışmaları ve çeşitli etkinliklerle yüzlerce çocuğun tebessümüne ortak oldu.
Kuruluş adına çalışma yapan gönüllüler, daha önceden tespit edilen yüzlerce yetimi, Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü aileleriyle birlikte otobüslere bindirerek şehirde yer alan bir Lunaparka götürerek burada palyaço oyunları sergiletip dönme dolap, gondol gibi çeşitli eğlence araçlarına bindirerek bayramda gönüllerince eğlenmelerine vesile oldu. Kuruluş ayrıca çocuklara bayramlık elbise de hediye etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı İncili mezrasında vatandaşlar, bozuk yol nedeniyle hastalarını sırtlarında taşımak, hayvan yemlerini ise kilometrelerce yürüyerek ulaştırmak zorunda kaldıklarını belirterek yolun asfaltlanmasını istedi.
Anamur İlçe Müftülüğüne bağlı Musab Bin Umeyr Hafızlık Kur'an Kursu'nda eğitim gören hafızlık öğrencileri, düzenlenen moral ve motivasyon etkinliğinde hem doğayla buluştu hem de sportif faaliyetlerle keyifli vakit geçirdi.
Yaz sıcaklarında bozulma riski taşıyan köy ve tulum peynirleri, soğuk hava depolarında muhafaza edilerek hem korunuyor hem de olgunlaşarak daha lezzetli hale geliyor.
Batman'da kuaförlük yapan Ömer Seyrek, engelli bireylerin kişisel bakım ihtiyaçlarına destek olmak için saç kesimi, sakal tıraşı ve bakım hizmetlerini ücretsiz sunuyor. Seyrek "Bir insanın yüzündeki mutluluk ve hayır duası, yaptığımız iyiliğin en büyük karşılığı." diyerek tüm esnafa dayanışma çağrısında bulundu.