Malatya’da enkaz kaldırma çalışmasında bir ceset çıktı

Merkez Battalgazi ilçesinde, depremin 40’ıncı gününde enkaz kaldırma çalışmalarında 60 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.
Kahramanmaraş ve Malatya depremlerinde Malatya’da, yaklaşık bin 300 kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi yaralandı, binlerce bina yıkıldı ve on binlerce binada da ağır hasar meydana geldi.
Kent genelinde enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Merkez Battalgazi ilçesi Saray Mahallesi Beşkonaklar Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın enkazının kaldırılması esnasında kimliği belirsiz 60 yaşlarında bir erkek cesedine rastlandı.
Cesedi gören çalışanlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset, otopsi için Malatya Adli Tıp Kuruma kaldırıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yaptığı açıklamada, engelliliğin bir imtihan olduğunu belirterek, “Allah’ın takdiri olan her şey bizim başımızın üstünde yeri var.” dedi.
Sosyal medyada adına sahte hesap açıldığını dile getiren Gaziantep Şehitkamil Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mustafa Toğun, işgal rejimini öven hiçbir paylaşım yapmadığını kaydetti.
Umut Kervanı Tarsus Derneği, yardım faaliyetleri kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda desteği ulaştırdı.
Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Avrupa'nın nemli ormanlık bölgelerinde yaşayan ateş semenderi görüldü.