Twitter'dan çalışanlarına corona virüs önlemi

Sosyal medya platformu Twitter, yaklaşık 5 bin çalışanını evden çalışmaya teşvik ediyor.
ABD'de corona virüsü vakasının artmasının ardından Twitter, bir dizi önlemler almaya başladı.
Twitter, dünya genelinde 4 bin 800'den fazla çalışanını, corona virüsün yayılmasına karşılık olarak evden çalışmaya teşvik ediyor. Bu önlem, salgına karşılık bir teknoloji şirketi tarafından atılan en sert adımlardan biri olarak kayıtlara geçti.
Şirket, bir blog yazısında, "Bugünden başlayarak, dünya çapındaki tüm çalışanlarımızı mümkün olduğunca evden çalışmaya teşvik ediyoruz. Hedefimiz COVID-19 corona virüsün bizim içimizde ve çevremizde yayılma olasılığını azaltmak. Twitter'ı sağlıklı tutmak için çok dikkatli ve azami özveri ile çalışıyoruz. " dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çin, yeni bir uydu olan Shijian-26'yı taşıyan Uzun Yürüyüş-4B taşıyıcı roketi başarıyla fırlattı.
Malatya/Yeşilyurt Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi'nin "Gözümüz Yükseklerde Model Uçak Takımı", tasarım ve mühendislik harikası "Karabulut" adlı İnsansız Hava Aracı (İHA) ile 17. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda büyük bir başarıya imza attı.
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenen “Türkiye’nin Uzay Yolculuğu: Alper Gezeravcı ile İlham Veren Bir Konferans” başlıklı etkinlikte öğrencilerle buluştu.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde okullar arası “Geleceğin Dâhileri Bilim Projesi” yarışması düzenlendi.