ABD'de silahlı saldırı: 2 ölü, 5 yaralı

ABD'nin Indianapolis kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Indianapolis Polis Departmanı, bir otoparkta düzenlenen silahlı saldırı düzenlendiğini, olayda 5 kişinin vurulmuş halde bulunduğunu açıkladı.
Açıklamada, bu kişilerden 2'sinin olay yerinde hayatını kaybettiği, 3'ünün de yaralı halde hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Aynı olayda 2 kişinin daha vurulduğuna ve bu kişilerin kendi imkânlarıyla olay yerinden kaçtığı bilgisi verilen açıklamada, bu kişilerden birinin hastaneye, diğerinin ise itfaiyeye başvurduğu kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze'deki ablukayı delmek için 44 ülkeden katılımcının yer aldığı Küresel Sumud Filosuna ait gemilerin üzerinde menşei tespit edilemeyen çok sayıda drone görüntülendiği belirtildi.
Venezuela'da silahlı kuvvetler, halka askeri eğitim vermek için seferberlik başlattı.
Gazze Şeridi’ne 75 sivilin sabah saatlerinden bu yana işgal ordusunun düzenlediği saldırılarda şehit olduğu belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılmak için ABD'ye gitti.