ABD'den işgal rejimine 227 kiloluk bomba sevkiyatı

İşgalci ABD, işgal rejimine 2 aydır göndermeyi durdurduğunu iddia ettiği 227 kilogramlık yıkıcı bombaların sevkiyatını yeniden yapmaya başladı.
Aksa Tufanı Operasyonunun başladığı 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana işgal rejimine, bir tonluk bombalar başta olmak üzere, her türlü silah ve mühimmat desteğinde bulunan ABD, Refah işgaliyle birlikte bir tonluk bombalarla birlikte 227 kilogramlık yıkıcı bombaların sevkiyatını durdurulduğunu iddia etmişti.
ABD'de Joe Biden yönetimi, 2 aydır bir tonluk bombalarla birlikte sevkiyatını durdurduğu 227 kilogramlık bombaları, işgal rejimine tekrar göndermeye başladı.
ABD'li bir yetkili, 227 kilogramlık bombaların ayrı olarak işgal rejimine gönderildiğini teyit ederek, bir tonluk bombaların sevkiyatının ise hala bekletildiğini vurguladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen gösteride, önce Gazze’de yaşanan yıkım ve ardından İran’a yönelik saldırılar protesto edildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait füzeler, saat 16.00 sıralarında işgal altındaki topraklara doğru ateşlendi.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.