ABD'den siyonist rejime "akıllı bomba" transferi

İşgalci ABD yönetimi, Gazze Şeridi'nde katliam ve soykırım yürüten siyonistlere "akıllı bomba" transfer edecek.
İşgal rejiminin, Gazze Şeridi'ne yönelik abluka ve yoğun bombardımanı devam ederken, ABD yönetiminden siyonistlere bir destek daha geldi.
ABD, siyonist rejime yeni bir grup ağır bomba göndereceğini açıkladı.
Yetkililer, bombaların siyonist rejim için yıllar önce onaylanan ancak şimdiye kadar uygulanmayan bir silah paketinin parçası olduğunu belirtti.
Silah paketinin 1800'den fazla 2 tonluk Mark 84 (MK84) ve 500 kiloluk yaklaşık 500 Mark 82 (MK82) bomba içerdiği açıklandı.
Mark 84 ve 82 bombalarının, bir güdüm kiti yardımıyla hassas güdümlü bombalara dönüştürülebilen akıllı bombalar olduğu ifade edildi.
Biden yönetiminin ayrıca siyonist rejimi daha fazla silahlandırmak için önümüzdeki dönem 18 milyar dolarlık bir anlaşmayı onaylamayı planladığı belirtildi. Bu paketin içinde F-15 savaş uçakları ve ağır bombaların bulunduğu aktarıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi'nde işgalin uyguladığı soykırım savaşı ve kuşatmanın devam etmesi nedeniyle tükenen bebek sütü, bebeklerin hayatını tehdit ediyor.
Filistin Telekomünikasyon Şirketi,, Gazze Şeridi'nin güney bölgelerinde sabit hat ve internet hizmetlerinin kademeli olarak yeniden sağlanmaya başlandığını duyurdu.