ABD'den siyonit rejimin topyekûn kara işgaline destek
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, işgal rejimin tamamen işgal için Gazze'ye başlattığı kara işgalini desteklediklerini açıkladı.
İşgal rejimin sözde Savunma Bakanı İsrail Katz ise, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yaptı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, işgal rejimin Gazze kentine yönelik bombardımanını sürdürdüğünü belirterek, HAMAS'ın ateşkes anlaşmasını kabul etmesi için zamanın daraldığını söyledi.
Rubio, işgalci rejimin, havadan yaptığı yoğun bombardımana ve karadan yapılan kara işgaline desteklerini yeniledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki günlük resmi ziyaret için Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’ye geldi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi heyeti, Suriye’nin başkenti Şam'a resmi ziyaret gerçekleştirdi.
Yunanistan’da çiftçiler tarafından binlerce traktörle yapılan yol kapatma eylemleri yoğunlaşırken, Atina–Selanik otoyolu dâhil kritik bazı yolların önemli bölümlerinin kapalı olduğu belirtiliyor.
İşgal rejiminin sözde ordu sözcüsü Avichay Adraee, Lübnan’ın güneyindeki iki köyü hedef gösteren bir harita paylaşarak hava saldırısı başlattı.