Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var
Afganistan'ın Kandahar eyaletindeki bir camide Cuma namazı esnasında düzenlenen bombalı saldırıda vefat edenlerin ve yaralananların olduğu belirtildi.
Afganistan'ın Kandahar eyaletindeki İmam Bargah Camii'nde Cuma namazı esnasında bombalı saldırı düzenlendi.
Patlamanın ardından çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı belirtildi.
Patlama sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
Patlamanın canlı bomba tarafından düzenlendiği tahmin ediliyor.
Saldırıyı kimin düzenlediği henüz bilinmiyor. (İLKHA)
Afganistan'ın Kandahar eyaletindeki bir camide Cuma namazı esnasında düzenlenen bombalı saldırıda vefat edenlerin ve yaralananların olduğu belirtildi.https://t.co/aHg3ar4fzm pic.twitter.com/Vl9S7uWLpf
— İLKHA (@ilkeHaberAjansi) October 15, 2021
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İngiltere Başbakanı Andy Burnham, hükümetlerin uzun süre siyonist rejimin Batı Şeria'daki politikalarına karşı harekete geçmekte "antisemitizm" suçlamasıyla karşılaşma endişesi nedeniyle tereddüt ettiğini söyledi. Londra, yerleşimlerden gelen mallara ticaret yasağı getirmeye hazırlanıyor.
Almanya'daki Volkswagen'in Osnabrück fabrikasının otomobil üretiminden savunma sanayisine geçirilmesi planlanıyor. Tesisin yeni sahipleri, siyonist rejim savunma şirketi Rafael ile hava savunma sistemleri ve bileşenleri üretmek için iş birliği yapacak.
Siyonist rejime ait askeri araçlardan oluşan bir birlik, Suriye'nin Kuneytra kırsalındaki Ternice köyüne girerken, savaş ve keşif uçaklarının bölgedeki hareketliliği dikkati çekti. Aynı saatlerde Berika köyüne de baskın düzenlendi.
ABD ile İran arasındaki çatışmanın Hürmüz Boğazı'ndaki petrol sevkiyatını tehdit etmesi ve Husilerin Suudi Arabistan'daki enerji tesislerine yönelik saldırılarının ardından petrol fiyatları 100 dolar sınırına taşıdı.