Aksa Tufanı operasyonunda öldürülen işgalci siyonist sayısı 100'e yükseldi

HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugaylar'ının başlattığı Aksa Tufanı operasyonunda şu ana kadar en az 100 işgalcinin öldürüldüğü, 1000'den fazla işgalcinin de yaralandığı belirtildi.
İzzeddin Kassam Tugaylar'ının başlattığı Aksa Tufanı operasyonunda öldürülen ve yaralanan işgalci siyonistlerin sayısı artıyor.
İşgalci rejim medyası, Aksa Tufanı operasyonunda en az 100 kişinin öldüğünü, 1000'den fazla kişinin de yaralandığını bildirdi.
Öte yandan Aksa Tufanı operasyonunda, işgalci rejimin askeri yetkililerinin de aralarında olduğu çok sayıda kişinin de esir alındığı belirtiliyor. HAMAS yetkilileri, bu esirleri, Filistinli mahkumların serbest bırakılması için esir takasında kullanacaklarını bildirmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Katar'ın başkenti Doha'da yapılan İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi sonrası 25 maddelik ortak bildiri yayımlandı.