Almanya'da Filistin'e destek gösterisi
Almanya'nın başkenti Berlin'de Filistin'e destek gösterisi düzenlendi.
Wilmersdorf metro istasyonu yakınında toplanan binlerce kişi, siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarını ve Almanya'nın siyonist rejime silah sağlamasını protesto etmek için yürüdü.
Gstericiler, Gazze'de soykırımın durdurulmasını istediklerini belirterek, "Almanya finanse ediyor, İsrail öldürüyor", "Ateşkes hemen, Filistin'e özgürlük" ve "Soykırımı durdurun" şeklinde tepkilerini dile getirdi.
Yapılan konuşmalarda, Almanya'nın işgal rejimine silah sağlayarak savaş suçuna ortak olduğ belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İran, Lübnanlı yetkililerin, Tahran'ın ülkeye müdahale iddialarını reddederek, dikkatlerin işgalci rejime yöneltilmesi çağrısında bulundu.
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky, "Ukrayna'nın en baştan beri istediği şey NATO'ya girmek idi. Ancak, ABD ve Avrupa’dan bazı ortaklar bu yönde ilerlemeyi desteklemedi" açıklamasını yaptı.
Yeni hükümetin kurulmasına yönelik önemli bir adım olarak Irak Federal Yüksek, 2025 parlamento seçimlerinin nihai sonuçlarını onayladı.
Kamboçya ve Tayland'ın uzun süredir yaşadığı toprak anlaşmazlığının yol açtığı sınır çatışmalarında 2.haftaya girildi.