Almanya'da küçük bir uçak otoyola düştü: 2 ölü
Almanya'nın Saksonya-Anhalt eyaletinde küçük uçak A2 otoyoluna düştü. Magdeburg yakınlarında meydana gelen kazada alev alan uçaktaki 2 kişi hayatını kaybetti.
Alman Haber Ajansının (DPA) polise dayandırdığı habere göre küçük bir uçak, henüz belirlenemeyen nedenle Magdeburg'un kuzeyindeki A2 otoyoluna düştü.
Olay yerine sevk edilen kurtarma ekipleri, uçaktaki iki kişinin cansız bedenlerini çıkardı.
Düştükten sonra alev alan uçağın büyük bölümü parçalandı.
Otoyolun Hannover istikameti geçici olarak trafiğe kapatıldı.
Olayda otoyolda seyreden herhangi bir araç zarar görmedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'de yapılan ara seçimlerde Demokratlara karşı yenilgi alan Donald Trump ve yönetiminin seçimlerin ardından İran'a saldırı hazırlığını artırdığı dünya basınında öne çıktı. Donald Trump, ABD Savaş Bakanı Pete Hegseth'ten peş peşe dikkat çeken açıklamalar geldi.
Kenya'da 429 kişinin ölümüne neden olan "açlık tarikatı"nın liderine 200 yıl hapis cezası verildi.
Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz’de Odessa’nın güneybatısında Ukrayna’ya askeri malzeme ve çift kullanımlı yük taşıyan bir kuru yük gemisinin vurulduğunu açıkladı.