Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile Dubai'deki görüşmesinde, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkiler, bölgesel ve küresel konular, siyonist rejimin Filistin topraklarında devam eden saldırıları ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyonist rejimin Gazze'nin tamamı gibi Refah'a yönelik saldırılarının da kabul edilemez olduğunu, uluslararası kamuoyunun, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi başta olmak üzere uluslararası kuruluşların ve ilgili ülkelerin, siyonist rejimi bir an önce durduracak adımlar atması gerektiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede iki ülkenin iş birliğinin gerekliliğini ortaya koyarak Türkiye'nin tüm terör örgütleri ile ayrımsız mücadeleye devam edeceğini söyledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İran ile Almanya, Fransa ve İngiltere arasındaki üst düzey katılımlı toplantı Cenevre'de başladı.
Yemen'deki Ensarullah lideri Abdülmelik Bedreddin el-Husi, perşembe günü yaptığı açıklamada Yemen’in, işgalci siyonist rejim ve Amerika'ya karşı, mazlum Filistin halkına, ümmetin özgür insanlarına ve İran İslam Cumhuriyeti’ne, sarsılmaz desteğini yeniden teyit etti.
Rusya Savunma Bakanlığı, son bir haftada Ukrayna'nın Sumi, Harkiv ve Donetsk bölgelerinde 6 yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini açıkladı.
Ukrayna ile Rusya arasında esir takası gerçekleştiği bildirildi.