Direnişçiler siyonist işgal rejiminin sözde komuta merkezini vurdu

Filistinli direnişçiler, siyonist rejim saldırılarına yanıt olarak Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda yer alan işgal rejiminin sözde komuta merkezini havan toplarıyla hedef aldı.
Kassam Tugayları ile Kudüs Seriyeleri, bugün gerçekleştirdikleri operasyonla Han Yunus'un doğusunda bulunan siyonist rejimin komuta merkezini havan toplarıyla hedef aldı.
Ayrıca Kassam Tugayları, Han Yunus'un doğusunda, siyonist rejime ait bir buldozeri Şevaz bombasıyla imha etti.
Kassam Tugayları, Han Yunus'ta bir eve giren siyonist rejimin sözde askerlerini el bombalarıyla hedef aldıklarını ve ciddi askeri kayıp verdirdiğini açıkladı.
Filistin medyası, işgal altındaki Cenin, Tulkerem ve Nablus'ta direnişçiler ile işgal rejimi arasında çatışmaların devam ettiğini ve işgal altındaki bölgede siren seslerinin çaldığını aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Madagaskar'da hükümet karşıtı protestoların ardından yönetime el koyan Albay Michael Randrianirina, geçiş dönemi cumhurbaşkanı olarak yemin etti.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.