Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Şeyh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan’la telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Fidan ile BAE'li mevkidaşı Al Nahyan telefonda görüştü.
Görüşmede, siyonist rejim ile İran arasında yaşanan çatışma ele alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AB, Rusya'nın Kırım ve Sivastopol'u yasa dışı ilhak ettiği gerekçesiyle uyguladığı yaptırımların süresini uzattı.
İran'ın misillemelerinde hedef olan Hayfa kentindeki petrol rafinerisinin tüm faaliyetlerini durdurduğu bildirildi.
Suriye hava sahasını kapatma kararı aldı. Kapatma kararının saat 05.00'ae kadar süreceği açıklandı.
İletişim Başkanı Altun, "israil’in, basın mensuplarını ve sivilleri hedef alarak İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması açık bir katliamdır. Gazetecilere, medya mensuplarına saldırmak barbarlıktır; böylesi bir saldırının hiçbir hukuki meşruiyeti ve gerekçesi yoktur" dedi.