Dönüş Yürüyüşleri Heyeti: Siyonist işgalcileri ancak direniş dizginleyebilir
Dönüş Yürüyüşleri Ulusal Heyeti Koordinatörü ve İslami Cihad lideri Halid el-Bataş, Kudüs halkının yalnız olmadığını, canlarıyla ve kanlarıyla Kudüs'ü savunacaklarını söyledi.
Dönüş Yürüyüşleri Ulusal Heyeti, işgal altındaki Kudüs kenti halkına destek amacıyla gerçekleştirilecek faaliyetleri açıkladı.
Heyet, Gazze kentinde Halk Cephesi merkezinde Filistinli grupların temsilcilerinin de katılımıyla basın toplantısı düzenledi.
Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa saldırıları sürüyor: Yaralı sayısı 400'ü geçti
Heyet koordinatörü ve İslami Cihad lideri Halid el-Bataş, faaliyetlerin daha sonra ilan edilecek bir milli program çerçevesinde gerçekleştirileceğini söyledi.
Siyonist işgalcilerin Kudüs kentindeki ihlallerine misilleme olarak gece şaşırtması faaliyetlerini sürdüren Filistinli gençleri selamlayan el-Bataş, Batı Şeria'daki temas noktalarında işgalcilerle çatışmaların yoğunlaştırılması çağrısında bulundu.
Filistin halkının ve mücadelesinin bir olduğuna dikkat çeken el-Bataş, işgalcileri ancak direnişin dizginleyebileceğini ifade etti.
Halid el-Bataş, uluslararası topluma ve insan hakları örgütlerine de seslenerek, siyonist işgalci rejimin özellikle Kudüs kentinde sürdürdüğü teröre son vermek için harekete geçmelerini istedi.
Kudüs kentine saldırının Müslümanların kalbini hedef almaya eş değer olduğunu kaydeden el-Bataş, çatışmaların sürekli olması ve kapsamlı bir intifadaya dönüşmesi için ortak bir liderlik oluşturulması gerektiğini belirtti.
Kudüs'ün Filistin devletinin ebedi başkenti olduğunu vurgulayan el-Bataş, Kudüs halkının yalnız olmadığını, canlarıyla ve kanlarıyla Kudüs'ü savunacaklarını söyledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'da milletvekilleri ve hükümet üyelerinin telefonlarına casus yazılım saldırısı düzenlenmiş olabileceği ortaya çıktı. Yetkililer, hedef alınan kişilere cihazlarının ele geçirilmiş olabileceğini varsayarak hareket etmeleri uyarısı yaptı.
ABD siyasetinde gözler 3 Kasım'daki ara seçime çevrildi. Cumhuriyetçiler Kongre'deki çoğunluklarını kaybetmemek, Demokratlar ise yönetim üzerindeki etkilerini artırmak için mücadele ediyor. Seçim sonuçları, Trump yönetiminin görev süresinin kalan iki yılında yasama faaliyetlerinin nasıl şekilleneceği açısından da önem taşıyor.
Hindistan’ın Manipur eyaletinde yıllardır dinmeyen etnik gerilim yeniden şiddete dönüştü. Kuki-Zo ve Naga toplulukları arasındaki çatışmada 5 kişi hayatını kaybetti.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Metn bölgesinde bulunan bir havai fişek deposunda çıkan yangın, patlamalara neden oldu.