Dünden bu yana Gazze'ye 400 saldırı yapıldı

siyonist işgal rejiminin sözde savaş uçakları ve savaş gemileri Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus ve orta kesiminde yer alan Deyr el-Belah kentine şiddetli saldırı düzenliyor.
İşgal rejimi ateşkesin ardından Gazze'de yeniden katliama başladı. Han Yunus bölgesi, savaş bölgesi ilan edildi.
İşgal rejimi son 24 saatte abluka altındaki Gazze Şeridi'nde 400'den fazla yerin hedef alındığını açıkladı.
Son 24 saatte 400'den fazla yerin vurulduğu aktarılan açıklamada, bu sürede, savaş uçaklarının, işgal rejiminin daha önce "güvenli yer olduğunu" iddia ettiği ve kuzeydeki Filistinlilerin sığındığı, Han Yunus'a 50'den fazla hava saldırısı düzenlediği kaydedildi.
Kudüs Seriyyeleri, "Gazze'nin kuzeybatı ve güneyinde Şeyh Rıdvan Mahallesi ile Takaddim eksenine giren düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalar yaşıyoruz." açıklamasında bulundu.
El-Kassam Tugayları ise, 3 adet "Zawari intihar" drone ile orta bölgenin kuzeyindeki düşman araçlarının yoğunlaşmasını hedef aldığını duyurdu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal rejiminin teslim ettiği şehit cenazeleri, Gazze’de bir kez daha büyük acılara sahne oldu. Han Yunus’taki Nasır Tıp Merkezi’ne gelen aileler, parçalanmış ve işkence izleri taşıyan cesetler arasında evlatlarını teşhis etmeye çalıştı.
İslami Direniş Hareketi (HAMAS), işgal rejiminin güney Lübnan’daki sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Lübnan halkıyla dayanışma mesajı verildi.
Filipinler'in kuzeyindeki Luzon Adası’nda sabah saatlerinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
HAMAS, bombardımanda yıkılan tünel ve binaların altında kalan işgal esirlerin cesetlerine ulaşamadıklarını, işgalcilerin kurtarma ekipmanlarının Gazze’ye girişine izin vermemesi nedeniyle teslim sürecinin aksadığını açıkladı.