Ebu Ubeyde: Direniş Gazze ile sınırlı değil, işgal rejiminin derinliklerine kadar uzanacaktır

Aksa Tufanı" operasyonu kapsamında başlatılan direnişin, sadece Gazze ile sınırlı olmadığını belirten Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Direniş Filistin'de nasıl hazırlıklı idiyse, aynı şekilde Filistin dışında da hazırlıklıdır." dedi.
İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de başlattığı geniş kapsamlı Aksa Tufanı operasyonu devam ediyor.
Batı ülkelerinin gücünü arkasına alan işgal rejiminin havadan ve denizden, sivilleri de hedef alarak yaptığı saldırılara karşı açıklamada bulunan Ebu Ubeyde, direnişin Gazze ile sınırlı olmadığı mesajını verdi.
Ebu Ubeyde, "Direniş Filistin'de nasıl hazırlıklı idiyse, aynı şekilde Filistin dışında da hazırlıklıdır. Gazze'de neler olduysa, siyonist düşman bunu başka arenalarda da yaşayacaktır. Bugün Güney Lübnan'da yaşananlar, sizi bekleyen büyük hezimetin küçücük bir örneğidir. Lübnan arenasındaki kahramanlarımızı ve direniş savaşçılarımızı selamlıyoruz. Direniş, Gazze ile sınırlı değildir. İşgal rejiminin derinliklerine kadar uzanacaktır. Birliklerimiz parlak bir zaferin tablosunu çiziyorlar. Bizimle savaşamayan düşman, halkımızı kendisine hedef aldı." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 72 artarak 61 bin 330’a yükseldi.
İşgal ordusunun Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırılarda, yardım bekleyenlerin de aralarında bulunduğu 14 şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
Mısır, Yunanistan’ın Ege ve Doğu Akdeniz’deki taleplerini yansıtan Deniz Mekânsal Planlama haritasına yazılı bir nota ile tepki göstermişti.
Bir Belçika mahkemesi, Flaman hükümetini işgalci siyonist rejime askeri ekipman sevkiyatını durdurmaya zorlayan bir karar çıkardı ve bundan sonra gönderilecek her sevkiyat için 50 bin avro para cezası uygulanmasını hükmetti.