Ebu Ubeyde: Eşit şartlarda savaşmadığımız direnişimiz tarihte ölümsüzleşecek

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, direnişin eşit olmayan şartlarda bir savaş yürüttüğünü ancak bunun dünyada inceleneceğini ve tarihte ölümsüzleştirileceğini vurguladı.
Ebu Ubeyde, Aksa Tufanı operasyonunun 29'uncu gününde yayımladığı ses kaydıyla işgalci rejime verdikleri mücadeleye ilişkin bilgi verdi.
Mücahitlerin son 48 saatte aralarında tank, personel taşıyıcı ve buldozerin de bulunduğu 24 işgal aracını tamamen ya da kısmen imha ettiklerini belirten Ebu Ubeyde, düşmana sıfır mesafeden darbeler indirmeye devam ettiklerini kaydetti.
"Direnişin eşit olmayan şartlarda bir savaş yürüttüğünü ancak bunun dünyada inceleneceğini ve tarihte ölümsüzleştirileceğini" vurgulayan Ebu Ubeyde, binalara saklanan işgal kuvvetlerini hedef aldıklarını ve sıcak çatışmalara girdiklerini belirtti.
Şu ana kadar yayımladıkları çatışma görüntülerinde yer alan direniş başarısının, sadece küçük bir kısım olduğunu ifade eden Ebu Ubeyde, havan toplarıyla işgal birliklerini hedef almaya devam ettiklerini ve düşman hattının gerisine sızarak onları şaşkına uğrattıklarını söyledi.
Ebu Ubeyde, Kassam keskin nişancılarının binalardan ve işgal araçlarından kafasını çıkaran siyonistleri hedef almaya devam ettiğini vurguladı.
Ebu Ubeyde konuşmasını, düşmanın ektiği yıkımın "hayal kırıklığı, yenilgi ve utançtan başka bir şey getirmeyeceğini" söyleyerek tamamladı.
Ebu Ubeyde'nin konuşmasının ardından Kassam Tugayları, mücahitlerin işgal araçlarını yakın mesafeden imha ettiği ve çatıştığı görüntüleri paylaştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
Sudan ordusu, Kuzey Darfur eyaletinin başkenti Faşer'e yönelik Hızlı Destek Kuvvetleri (RFS) tarafından gerçekleştirilen saldırıyı püskürttüğünü duyurdu.