Ebu Ubeyde: İşgal bombardımanında bugün esirlerden biri öldü biri de yaralandı

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, işgalci siyonistlerin bugünkü bombardımanında bir esir askerin öldüğünü, bir esir askerin de yaralandığı duyurdu.
Ebu Ubeyde, yaptığı açıklamada bugün Gazze'yi hedef alan siyonist bombalamasında 19 yaşındaki "Modiin" şehrinden "Faul Azai Mark Asiani" adlı esir askerin öldürüldüğünü ve bir esir askerin de orta derecede yaralandığını duyurdu.
Ebu Ubeyde, bu konuyla ilgili yakında bir belge de yayımlayacaklarını kaydetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dominik Cumhuriyeti'ndeki bir gece kulübünün çatısının çökmesi sonucu bir enz 15 kişi hayatını kaybetti.
Çin, ABD Başkanı Donald Trump’ın yüzde 50 ek gümrük tarifesi tehdidine karşı geri adım atmayacağını ve haklarını savunmak için kararlı tedbirler alacağını açıkladı.
Filipinler’in Negros Adası’nda bulunan Kanlaon Yanardağı patlayarak kül püskürttü.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD ile yapılacak dolaylı nükleer görüşmelerin 12 Nisan Cumartesi günü Umman’da başlayacağını duyurdu. Görüşmelerin "bir fırsat ve test" olduğunu söyledi.