El Halil'de bir Filistinli işgalciler tarafından şehit edildi

El Halil'in güneyindeki Yatta kasabasına bağlı Hirbet Canba'da işgal kuvvetlerini açtığı ateşle bir kişi şehit oldu .
Sağlık Bakanlığı, Yatta yakınlarında işgal askerleri tarafından başından vurulan İyad Ayed Abd El Neccar'ın (46) şehit olduğunu bildirdi.
Filistin medyası, El Neccar'ın ayrım duvarının yakınında işgal tarafından vurularak şehit olduğunu aktardı.
Böylece işgal altındaki Kudüs'ün de aralarında bulunduğu Batı Şeria'da 7 Ekim 2023'ten bu yana şehit olanların sayısı 147'si çocuk olmak üzere 645'e yükseldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.
Gazze'deki direniş gruplarından Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri, gerçekleştirdikleri ayrı operasylonlarda işgal ordusunun mevzilendiği hedefleri roket ve havan toplarıyla bombaladı.
İşgal rejimi, Gazze’de sivillere yönelik saldırılarını sürdürüyor. Yardım bekleyenlerin de hedef alındığı saldırılarda 6 kişi şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
İşgal rejimin Gazze kentini işgal planına onay vermesiyle, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yaşayan yaklaşık bir milyon Filistinli bir kez daha zorla göç ettirilecek.