Ensarullah Hareketi: israil ile iş birliği yapan Arap denizcilik şirketlerini de hedef alacağız

Yemen Ensarullah Hareketi Siyasi Bürosu üyesi Hizam el-Esed, Gazze halkına destek amacıyla başlatılan dördüncü denizcilik askeri operasyonunun, işgal limanlarıyla iş birliği yapan tüm denizcilik şirketlerini kapsayacağını açıkladı.
Hizam el-Esed, Yemen’in siyonist düşman ve onun destekçilerine karşı başlattığı dördüncü askeri operasyonun ayrıntılarını duyurdu.
El-Esed “Silahlı güçlerimiz, siyonist düşmana, onun destekçilerine ve Gazze halkının katledilmesi, kuşatılması ve aç bırakılmasına ortak olan herkese karşı askeri operasyonlarını genişletme kararı almıştır. Amaç, bu saldırıların durdurulması ve kuşatmanın sona erdirilmesidir.” ifadelerini kullandı.
El Esed ayrıca “Bazı Arap ve İslam ülkelerinin Gazze halkına yönelik kuşatma ve aç bırakma politikalarına katılması, aynı zamanda siyonist rejimle ticari ilişkilerini artırması utanç verici bir lekedir.” diye ekledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çin'in başkenti Pekin'i vuran son sağanak yağışlar sonucu 44 kişi öldü, 9 kişi kayboldu.
ABD’den Hollanda’ya giden Delta uçağı türbülansa yakalanınca Minneapolis’e yönlendirildi.
Rusya Savunma Bakanlığı, Rus birliklerinin doğu Donetsk bölgesindeki askeri açıdan stratejik öneme sahip Chasiv Yar kasabasını ele geçirdiğini iddia etti.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Suriye Dışişleri Bakanı Hasan Esad Şeybani, Moskova’da bir görüşme gerçekleştirdi.