Ensarullah, işgal üssünü "Filistin 2" füzesiyle hedef aldı
Yemen'deki Ensarullah, işgalci rejimin Nevatim üssünü hipersonik füze ile hedeflediklerini bildirdi.
Ensarullah Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Seri, Gazze ve Lübnan direnişine destek için Sabin Meydanı'nda yüzbinlerce kişinin katılımıyla düzenlenen mitingde işgalci rejime yönelik gerçekleştirdikleri bir operasyona ilişkin bilgi verdi.
Seri, şunları kaydetti:
"Yemen Silahlı Kuvvetlerinin füze kuvveti, işgal altındaki Filistin'in güneyindeki Negev bölgesindeki israil düşmanına ait Nevatim hava üssüne yönelik askeri operasyon düzenledi.
Operasyon, Filistin 2 hipersonik balistik füzesi ile gerçekleştirildi ve Allah'ın izniyle operasyon başarıyla amacına ulaştı.
Siyonist düşmanın Gazze ve Lübnan'da işlediği suçlara yanıt olarak Yemen silahlı kuvvetleri askeri operasyonlarına devam edecek ve bu operasyonlar, saldırının durdurulması, Gazze Şeridi'ndeki ablukanın kaldırılması ve Lübnan'a yönelik saldırının durdurulması dışında durmayacak." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD’nin Nevada eyaletinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dışişleri Bakanlığı, Rusya bağlantılı gemilere yönelik saldırılar sonrası Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi ve Rusya’nın maslahatgüzarının bakanlığa çağrıldığını açıkladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki günlük resmi ziyaret için Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’ye geldi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi heyeti, Suriye’nin başkenti Şam'a resmi ziyaret gerçekleştirdi.