Ensarullah: Siyonist rejim Müslümanların öfkesiyle karşı karşıya kalacak

Yemen Ensarullah Hareketi Sözcüsü Muhammed Abdusselam, siyonist işgal rejimi, Gazze’ye düzenlediği saldırıları durdurmazsa, Müslümanların öfke fırtınasıyla karşılaşacağını söyledi.
Yemen Ensarullah Hareketi Sözcüsü Muhammed Abdusselam, Gazze’deki katliama ilişkin açıklamada bulundu.
Abdusselam, "İkinci ayına giren Gazze Şeridi'nde yaşanan Siyonist-Amerikan soykırımı nedeniyle İslam dünyası, dini, ahlaki ve insani olarak ağır bir sınavla karşı karşıyadır ve Müslümanların bu zaaf ve acizliğinin hiçbir haklı gerekçesi olamaz." dedi.
Açıklamasının devamında Abdusselam, "Kuşatılmış ve kanlı saldırılara uğramış Gazze'ye İslami yardımların ulaştırılması için bir yol yok mu? Batı, siyonist rejime katliam araçlarını sağlamak için hızla bir hava köprüsü açarken, Müslümanlar Gazze için ne yapıyor? İslam ülkeleri seslerini yükseltmeli ve yeni bir 'yeni Nekbe' konusunda uyarıda bulunmalıdır. Siyonist rejim Gazze'deki vahşi saldırılarına son vermezse, Müslümanların öfkesi ile karşı karşıya kalacak." diye konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.