Gazze'de 2 işgalci siyonist katil öldürüldü

İşgalci siyonist katiller, Gazze'de 2 işgalci askerin öldürüldüğünü duyurdu.
İşgalciler, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda "Gafati" tugayından iki askerin öldürüldüğünü itiraf etti.
İşgalci rejim, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda Gafati tugayına bağlı iki askerin öldürüldüğünü, bir askerin de ağır yaralandığını bildirdi.
İşgalci rejim ayrıca daha önce Lübnan ve Gazze cephesinde son 24 saatte yaşanan çatışmalarda 21 işgalci katilin daha yaralandığını açıklamıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), mart ayında siyonist rejimin ateşkesi bozmasından bu yana Gazze'de 737 binden fazla kişinin yerinden edildiğini açıkladı.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.