Gazze'de 2 işgalci siyonist katil öldürüldü

İşgalci siyonist katiller, Gazze'de 2 işgalci askerin öldürüldüğünü duyurdu.
İşgalciler, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda "Gafati" tugayından iki askerin öldürüldüğünü itiraf etti.
İşgalci rejim, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda Gafati tugayına bağlı iki askerin öldürüldüğünü, bir askerin de ağır yaralandığını bildirdi.
İşgalci rejim ayrıca daha önce Lübnan ve Gazze cephesinde son 24 saatte yaşanan çatışmalarda 21 işgalci katilin daha yaralandığını açıklamıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ülkenin Gazze'de kullanılabilecek askeri teçhizatın ihracatına "başka bir duyuruya kadar" izin vermeyeceğini söyledi.
Çin’de son iki gündür devam eden yoğun yağışlar, ani sel ve heyelanlara neden oldu; yaşanan felaketlerde 10 kişi öldü, 33 kişiden ise haber alınamıyor
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, işgalci rejimin Gazze'ye yönelik saldırıyı tırmandırma politikasını yeniden gözden geçirmeye çağırdı ve daha fazla kan dökülmesi ve barış umutlarının azalması konusunda uyardı.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.