Gazze'de 9 yaşındaki çocuk açlıktan dolayı şehid oldu

İşgal rejimi tarafından soykırımın gerçekleştirildiği Gazze'de 9 yaşındaki Muhammed Klub isimli çocuk açlıktan dolayı şehid oldu.
9 yaşındaki Filistinli çocuk Klub, Gazze Şeridi'nde yetersiz beslenme ve tıbbi imkânların yetersizliği nedeniyle şehid oldu.
Yaklaşık 9 aydır işgal rejimi Gazze'de soykırım uyguluyor. Soykırım ve katliamların yanı sıra işgal rejimi, Gazze'ye insani yardımların ulaşmasını da engelliyor.
Yeterli miktarda gıdaya ve tıbbi malzemelere ulaşamayan Filistinliler şehid oluyorlar. Onlarca çocuk yetersiz beslenmekten dolayı şehid oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), işgal rejiminin 2 aydır tüm insani yardım ve tıbbi malzemelerin girişlerini engellemesiyle Gazze'de gıda stoklarının çoğunlukla tükendiğini ve suya erişimin imkansız hale geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu’nun “Conscience” gemisine Malta açıklarında düzenlenen saldırıyı kınadı.
Yemen'deki direniş hareketi Ensarullah, işgal altındaki Hayfa'da siyonist düşmanın "hayati hedeflerinden" birini daha hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu.
Şili ve Arjantin açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından oluşan tsunaminin, ülkenin Antarktika üslerinin bulunduğu Antarktika kıyılarına önümüzdeki iki saat içinde ulaşması bekleniyor.