Gazze'de işgal saldırılarında şehit ve yaralılar var

Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine bugün düzenlenen işgal saldırılarında çok sayıda kişi şehit oldu ve yaralandı.
İşgal rejiminin, bugün Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine işgalci topçu ve uçak bombardımanında çok sayıda kişi şehit oldu, birçok kişi de yaralandı.
İşgalcilerin, Refah kentinde, kentin güneyindeki bir eve düzenlediği bombalı saldırıda 4 kişi şehit oldu, 1 kişi de yaralandı.
Basın kaynakları, işgalcilerin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki evlerini hedef alan bombardımanı sonucu gazeteci Muhammed Cahcuh ve çok sayıda aile üyesinin şehit düştüğünü bildirdi.
Topçu bombardımanıyla eş zamanlı olarak işgal uçakları da Cebaleyi bölgesindeki Hoca Caddesi'ne saldırılar düzenledi.
Gazze'deki El-Sahabe Caddesi üzerindeki bir evi hedef alan bombardımanda ise biri çocuk 3 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bolivya'da içinde 5 yolcunun bulunduğu uçağın kaybolduğu bildirildi.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), işgal rejiminin 2 aydır tüm insani yardım ve tıbbi malzemelerin girişlerini engellemesiyle Gazze'de gıda stoklarının çoğunlukla tükendiğini ve suya erişimin imkansız hale geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu’nun “Conscience” gemisine Malta açıklarında düzenlenen saldırıyı kınadı.
Yemen'deki direniş hareketi Ensarullah, işgal altındaki Hayfa'da siyonist düşmanın "hayati hedeflerinden" birini daha hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu.