Gazze'de şehid sayısı 20 bin 424'e yükseldi

siyonist işgal rejiminin, 7 Ekim'den bu yana havadan, karadan ve denizden Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 166 artarak 20 bin 424'e yükseldi.
Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref Kudra, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze'deki duruma ilişkin bilgi verdi. Kudra, son 24 saatte işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 166 Filistinlinin daha şehid edildiğinin, 384 kişinin de yaralandığını belirtti.
Kudra, 7 Ekim'den bu yana düzenlenen saldırılarda şehid sayısının 20 bin 424'e, yaralananların sayısının da 54 bin 36'ya yükseldiğini duyurdu.
İşgal rejimi, Batı Şeria'da Tulkerim kenti ile Nur Şems Mahallesi'ne baskın düzenledi. Baskında Nur Şems Mahallesi ablukaya alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bolivya'da içinde 5 yolcunun bulunduğu uçağın kaybolduğu bildirildi.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), işgal rejiminin 2 aydır tüm insani yardım ve tıbbi malzemelerin girişlerini engellemesiyle Gazze'de gıda stoklarının çoğunlukla tükendiğini ve suya erişimin imkansız hale geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu’nun “Conscience” gemisine Malta açıklarında düzenlenen saldırıyı kınadı.
Yemen'deki direniş hareketi Ensarullah, işgal altındaki Hayfa'da siyonist düşmanın "hayati hedeflerinden" birini daha hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu.