Gazze'de şehit sayısı 25 bin 295'e yükseldi

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 25 bin 295'e, yaralıların sayısı 63 bine yükseldi.
Gazze Şeridi Sağlık Bakanlığı, işgalci rejimin son 24 saatte gerçekleştirdiği 20 katliamda 190 kişiyi şehit ettiğini, 340 kişi de yaraladığını bildirdi.
Bakanlık, böylece 7 Ekim'den bu yana Gazze'de şehit edilenlerin sayısının 25 bin 295'e, yaralıların sayısının 63 bine yükseldiğini kaydetti.
Açıklamada, enkaz altında ve sokaklarda halen çok sayıda yaralının bulunduğu ancak sağlık ve sivil savunma ekiplerinin saldırılar nedeniyle onlara ulaşamadığına dikkat çekildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.
İşgal medyası Yedioth Ahronoth gazetesi, işgal ordusunun Gazze Şeridi'ndeki işgalci esirleri kurtarmak için gerçekleştirdiği operasyonların başarısızlıkla sonuçlandığını yazdı.