Gazze'de şehit sayısı 70 artarak 46 bini aştı

İşgalci siyonistlerin Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de sürdürdüğü soykırımda şehit olanların sayısı 46 bin 6'ya, yaralıların sayısı 109 bin 378'e yükseldi.
Gazze Sağlık Bakanlığı, işgalci siyonistlerin 461'inci günde devam ettirdiği saldırılarda Gazze'deki güncel şehit ve yaralı sayısına ilişkin bilgilendirmede bulundu.
Buna göre işgalci rejim, son 24 saatte gerçekleştirdiği 3 katliamda 70 kişiyi şehit etti, 104 kişiyi de yaraladı.
Bakanlık, böylece 7 Ekim'den bu yana Gazze'de şehit edilenlerin sayısının sayısı 46 bin 6'ya, yaralıların sayısının ise sayısı 109 bin 378'e yükseldiğini kaydetti.
Açıklamada, çok sayıda mağdurun halen enkaz altında, yollarda olduğu ancak işgalci rejimin, ambulans ve sivil savunma ekiplerinin onlara ulaşmasını engellediği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Endonezya Ekonomi İşleri Koordinasyon Bakanı Airlangga Hartarto, ülkesinin diplomasi ve müzakere yolunu seçtiğini söyledi.
Binlerce kişi, Trump'ın politikalarına karşı ülke çapındaki "Elini Çek" kampanyası sırasında Los Angeles'ta toplandı.
Siyonist işgal ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan ve "Morag Hattı" olarak bilinen bölgede saldırganlığına başladı. Bu hat üzerinden Gazze’deki işgali kalıcı hale getirme ve bölgeyi bölmenin" hedeflendiği belirtildi.
Daegu'da yangın söndürme helikopteri kazasında 1 pilot hayatını kaybetti.