Gazze'de şehit sayısı 830'a yükseldi

İşgalcilerin saldırılarında şehit olanların sayısı 830'a yükseldi, 4 bin 250 yaralı var.
İşgalci siyonist rejim, kadın ve çocuk demeden katliamlarına devam ediyor.
Gazze Sağlık Bakanlığı, işgalcilerin saldırılarında şehit olanların sayısının 830'a yükseldiğini, yaralıların sayısının da 4 bin 250'ye çıktığını açıkladı.
Şehitlerin ve yaralıların arasında birçok çocuk ve kadının da bulunduğu belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.