Gazze'de yürekleri ısıtan yardım: Yetimler Vakfı, yüzlerce kişiye iftar yemeği dağıttı

Gazze'deki insani kriz derinleşirken, Yetimler Vakfı Ramazan dolayısıyla yüzlerce Filistinliye iftar yemeği dağıttı. Saldırıların ve açlığın ortasında bu yardım eli, Gazze halkına yalnız olmadıklarını ve dayanışmanın gücünü hatırlattı.
Siyonist işgal rejiminin Gazze'de uyguladığı yoğun saldırılar ve işgal altında, insani kriz her geçen gün derinleşiyor. Ancak bu sıkıntılı zamanlarda bile, umut ışığı olan yardım kuruluşları aralıksız çalışarak, orada yaşayan masum insanların yanında duruyor. Bu yardım kuruluşlarından biri de Yetimler Vakfı.
Yetimler Vakfı, Gazze'de devam eden zulme karşı, yoğun saldırıların ve açlığın pençesinde zor günler geçiren yüzlerce kişiye iftar yemeği dağıttı.
Vakfın gönüllüleri, Gazze'nin dört bir yanına ulaşarak, yıkım ve zor şartlara rağmen, Ramazanın bereketini ve paylaşmanın gücünü hissettiriyor. Dağıtılan iftar yemekleri, katliam ve soykırıma uğrayan Filistinli Müslümanlara bu zor günlerde moral ve güç kaynağı oluyor.
Yetimler Vakfı, bölgedeki yardım faaliyetlerine aralıksız olarak devam ederken, özellikle şiddet ve yıkımın etkisiyle yüzleşen masum kadın, yaşlı ve çocuklar, Yetimler Vakfı'nın dağıttığı sıcak yemeklerin, bir nebze olsun yüreklerine su serptiğini belirtiyor.
Gazze halkı, Yetimler Vakfı'nın bu dayanışma hareketiyle aynı zamanda manevi bir güç buluyor.
Vakfın yetkilileri, Gazze halkına yönelik desteklerin artarak devam edeceğini, bu zorlu dönemde yardım faaliyetlerini, sadece iftar yemekleriyle sınırlı kalmayacağı, aynı zamanda temel gıda malzemeleri, tıbbi yardım gibi farklı alanlarda da sürdürmeyi amaçlıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
Sudan ordusu, Kuzey Darfur eyaletinin başkenti Faşer'e yönelik Hızlı Destek Kuvvetleri (RFS) tarafından gerçekleştirilen saldırıyı püskürttüğünü duyurdu.