Gazzeli çocuklardan işgal rejimine fotoğraflı mesaj

Gazzeli çocuklar, siyonist işgal rejiminin uçaklarından atılan ve patlamayan tonlarca ağırlığındaki füzelerin önünde poz veriyor.
İşgal rejimi uçaklarının Deir el-Balah'a'ya attığı bir füze patlamadı. Filistinli çocuklar patlamayan füzenin önünde poz verdi.
88 gündür abluka altındaki Gazze'ye havadan, karadan ve denizden saldırı yapan işgal rejimi, onlarca ton ağırlığında bomba yağdırdı.
Uçaklardan atılan bombalardan bazıları patlamadı. Patlamayan bir füzenin önünde çocuklar fotoğraf çektirerek mesaj verdi.
Daha önce Kassam Tugayları, atılan ve patlamayan bombaların geri dönüşümde kullanılarak, bomba olarak işgal rejimine karşı kullandıkları açıklamasında bulunmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), mart ayında siyonist rejimin ateşkesi bozmasından bu yana Gazze'de 737 binden fazla kişinin yerinden edildiğini açıkladı.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.