Gazzeli çocuklardan işgal rejimine fotoğraflı mesaj

Gazzeli çocuklar, siyonist işgal rejiminin uçaklarından atılan ve patlamayan tonlarca ağırlığındaki füzelerin önünde poz veriyor.
İşgal rejimi uçaklarının Deir el-Balah'a'ya attığı bir füze patlamadı. Filistinli çocuklar patlamayan füzenin önünde poz verdi.
88 gündür abluka altındaki Gazze'ye havadan, karadan ve denizden saldırı yapan işgal rejimi, onlarca ton ağırlığında bomba yağdırdı.
Uçaklardan atılan bombalardan bazıları patlamadı. Patlamayan bir füzenin önünde çocuklar fotoğraf çektirerek mesaj verdi.
Daha önce Kassam Tugayları, atılan ve patlamayan bombaların geri dönüşümde kullanılarak, bomba olarak işgal rejimine karşı kullandıkları açıklamasında bulunmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, "Gazze'ye gelen yakıta 100 günden uzun süredir uygulanan mevcut abluka sona ermezse, çocuklar susuzluktan ölmeye başlayacak." açıklamasını yaptı.
Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen gösteride, önce Gazze’de yaşanan yıkım ve ardından İran’a yönelik saldırılar protesto edildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait füzeler, saat 16.00 sıralarında işgal altındaki topraklara doğru ateşlendi.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.