Halep'te bir bina çöktü: 4 ölü

Suriye'nin Halep şehrinde 4 katlı bir binada çökme yaşandı.
Yerel basında yer alan haberlere göre Halep'in El Salihin bölgesinde çöken bir binanın altından biri kadın 4 kişinin cesedinin çıkarıldığı belirtildi.
Yıkım yerine ambulans ve sivil savunma ekiplerinin gittiği, enkaz altında kalanların kurtarmaya çalıştığı belirtildi
Bölgede rejim ile muhalifler arasında meydana gelen çatışmalar nedeniyle binalar ağır hasar görürken Suriyeliler, çoğu zaman gidecekleri bir yer olmadığı için hasarlı evlerde oturmak zorunda kalıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 90 kişi katledildi.
Suriye'nin Lazkiye iline bağlı kırsal bölgelerde çıkan orman yangınları nedeniyle Türkiye sınırındaki Keseb Sınır Kapısı geçici olarak kapatıldı.
İspanya'nın Zaragoza kentinde şiddetli yağışlar, sele yol açtı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya el Sudani ile telefonda görüştü.