Halep'te bir bina çöktü: 4 ölü
Suriye'nin Halep şehrinde 4 katlı bir binada çökme yaşandı.
Yerel basında yer alan haberlere göre Halep'in El Salihin bölgesinde çöken bir binanın altından biri kadın 4 kişinin cesedinin çıkarıldığı belirtildi.
Yıkım yerine ambulans ve sivil savunma ekiplerinin gittiği, enkaz altında kalanların kurtarmaya çalıştığı belirtildi
Bölgede rejim ile muhalifler arasında meydana gelen çatışmalar nedeniyle binalar ağır hasar görürken Suriyeliler, çoğu zaman gidecekleri bir yer olmadığı için hasarlı evlerde oturmak zorunda kalıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’da Harkiv bölgesinde Novoplatonovka yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Ukrayna'ya NATO birliklerinin konuşlandırılmasına asla onay vermeyeceklerini belirtti.
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Borno eyaletinde askerlere yönelik düzenlenen saldırıda 5 askerin hayatını kaybettiği belirtildi.
Bolivya'da şiddetli yağışların yol açtığı selde 20 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi kayboldu.