HAMAS: İşgal tamamen bitmeyene kadar esir takası olmayacak

Direniş mücahidleri karşısında ağır darbeler alan ve dünya kamuoyundan büyük tepkiler çeken siyonist işgal rejiminin "Esir takası için yeni bir insani araya hazırız." açıklamasına HAMAS'tan yanıt gecikmedi.
Ağır darbeler alan siyonist işgal rejiminin sözde cumhurbaşkanı Isaac Herzog, "israil Gazze'de rehinelerin serbest bırakılması için yeni bir insani araya hazırdır." ifadelerini kullandı.
İşgal rejiminin açıklamasına HAMAS'tan yanıt gecikmedi. HAMAS yetkililerinden Basem Naem, işgal rejiminin Gazze'deki saldırıları tamamen sona ermeden esir takası konusunda herhangi bir müzakere yapılmasına karşı olduklarını ifade etti.
Naem, yaptığı açıklamada "Halkımıza yönelik saldırganlığın sona ermesine ve Filistin halkına yardım sağlamak için geçişlerin açılmasına katkıda bulunacak her türlü girişime açığız." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.