HAMAS liderlerinden Şeyh Mustafa Ebu Arra zindanda şehid oldu

HAMAS’ın Batı Şeria’daki liderlerinden Şeyh Mustafa Ebu Arra işgal hapishanesinde şehid oldu.
Batı Şeria’nın Tubas kentinden idari tutuklu Şeyh Mustafa Ebu Arra, sistematik tıbbi ihmal sonucu Raymond Cezaevi'nden Soroka Hastanesi'ne nakledildikten sonra şehid oldu.
HAMAS’ın Batı Şeria’daki liderlerinden Şeyh Mustafa Ebu Arra’nın, 1990'dan beri birçok kez alıkonulmuş ve toplam tutukluluk süresinin yaklaşık 12 yılı bulduğu bildirildi.
Şehid Ebu Arra, 1992 yılında Güney Lübnan'ın Merc ez-Zuhur bölgesine sürgün edilenler arasındaydı. Tutuklanmasından önce yoğun tıbbi müdahale gerektiren ciddi sağlık sorunlarına rağmen, işgal rejimi tarafından 30 Ekim 2023'te tekrar alıkonulmuştu.
İşgal hapishanelerinde şehid edilen HAMAS liderinden Mustafa Ebu Arra, tutuklanmadan önce yaptığı son konuşmada, Gazze'ye destek için seferberlik çağrısında bulunmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi'nde işgalin uyguladığı soykırım savaşı ve kuşatmanın devam etmesi nedeniyle tükenen bebek sütü, bebeklerin hayatını tehdit ediyor.
Filistin Telekomünikasyon Şirketi,, Gazze Şeridi'nin güney bölgelerinde sabit hat ve internet hizmetlerinin kademeli olarak yeniden sağlanmaya başlandığını duyurdu.