HAMAS'ta lider kadro değişmedi

HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile hareketin diğer lider kadroları, yapılan seçimle yeniden aynı görevine devam edecek.
HAMAS'ın Merkez Seçim Komitesi yaptığı açıklamada, 2025'e kadar görevde kalacak hareketin lider kadrosunu paylaştı.
Buna göre, HAMAS'ın lider kadrosunda bir değişikliğe gidilmedi.
İsmail Heniyye, Siyasi Büro Başkanı; Halid Meşal, Yurtdışı Bölge Başkanı; Yahya Sinvar, Gazze Başkanı; Saleh el- Aruri, Batı Şeria Bölgesi Başkanı olarak hareketteki görevlerine devam edecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD, Gazze halkına tüm türlerde ziyaretçi vizelerini vermeyi durdurduğunu açıkladı.
Rusya, Ukrayna'nın Dnepropetrovsk ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim yeri ele geçirildiğini duyurdu.
Filistin topraklarını işgal eden siyonist çeteler, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinin kuzeyinde Filistinlilere ait arazileri ve araçları ateşe verdi.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 70 artarak 61 bin 897'ye yükseldi.