Hindistan'da otel yangınında 15 kişi öldü

Batı Bengal eyaletinin Kalküta kentinde 6 katlı bir otelde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 15 kişi öldü, 13 kişi ise yaralandı.
Hindistan’ın Batı Bengal eyaletine bağlı Kalküta şehrinde 6 katlı bir otelde çıkan yangın, faciaya neden oldu.
Yangın kısa sürede otelin büyük kısmını etkisi altına aldı. Yetkililer, ilk belirlemelere göre aralarında 2 çocuğun da bulunduğu 15 kişinin öldüğü, 13 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgalci rejim, Suriye'nin başkenti Şam'da başkanlık sarayı yakınlarını hedef alan bir hava saldırısı gerçekleştirdi. Rejim saldırının "Dürzileri koruma" mesajı taşıdığını savundu.
Pakistan ordusu, Azad Keşmir’de modern silahların kullanımını içeren gerçek mühimmatlı tatbikat gerçekleştirdi.
Rusya Başbakanı Mihail Mişustin yaptığı açıklamada, Kuzey Kore-Rusya arasında karayolu köprü inşasının başlaması dolayısıyla düzenlenen törende konuştu.
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Mike Waltz, Yemen savaş planlarının paylaşıldığı Signal isimli sosyal medya platformundaki gruba, ABD'li bir gazeteciyi eklemesi sonrası görevden alındı.