Hizbullah, 2 mücahidin şehid olduğunu duyurdu

Lübnan Hizbullah'ı, siyonist işgal rejiminin saldırılarında 2 mücahidin şehid olduğunu duyurdu.
Siyonist işgalcilerin Tubas saldırısında Sadık Mustafa Mübarek ve Sacid Muhammed Mustafa isimli iki mücahidin şehid olduğun açıklandı.
Filistin halkının özgürlüğü ve Kudüs'ün özgürlüğü için mücadelenin devam edileceği mesajı verilerek, şehidlere rahmet dilendi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.
Polonya’nın Budapeşte’deki büyükelçisini geri çağırarak, Macaristan ile diplomatik ilişkilerin seviyesini maslahatgüzar düzeyine indirdiği duyurdu.