Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah, HAMAS heyetiyle görüştü

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, Dr. Halil el-Hayye başkanlığındaki HAMAS heyetiyle bir araya geldi.
Görüşmede, genel olarak Filistin ve özelde Gazze'deki son güvenlik ve siyasi gelişmeler ile Lübnan, Yemen ve Irak'taki destek cephelerinin koşulları gözden geçirildi.
Mevcut müzakerelerdeki son gelişmeler, atmosfer ve Gazze Şeridi'nde Filistin halkına yönelik soykırımın sona erdirilmesi için sunulan öneriler ele alındı.
İki taraf, istenen hedeflere ulaşmak için her düzeyde saha ve siyasi koordinasyonun sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.
İşgal medyası Yedioth Ahronoth gazetesi, işgal ordusunun Gazze Şeridi'ndeki işgalci esirleri kurtarmak için gerçekleştirdiği operasyonların başarısızlıkla sonuçlandığını yazdı.