Hizbullah, işgal altındaki Tel Aviv'i vurdu

Hizbullah, işgal altında bulunan Tel Aviv'deki hassas askeri noktalara insansız hava araçlarıyla (İHA) vurduğunu açıkladı.
Hizbullah'tan yapılan yazılı açıklamada, Tel Aviv'deki hassas askeri noktaların İHA'larla vurulduğu belirtildi.
Açıklamada, vurulan askeri noktaların daha sonra paylaşılacağı ifade edildi. İşgal medyasında yer alan haberlere göre, dün akşam Tel Aviv yakınlarındaki Ramat Gan ve Beni Brak bölgelerine Lübnan'dan atılan füzeler nedeniyle biri ağır 5 kişi yaralanmıştı.
Tel Aviv'in Ramat Gan bölgesinde bir ticari kompleksin yakınına roket düştüğü, ardından bölgede yangın çıktığı belirtilmişti.
Ben Gurion Havalimanı'nda da çalışmaların aksadığı, sirenler çalarken iniş ve kalkışların durduğu, inmek üzere olan uçakların ise geri dönmek veya havada beklemek zorunda kaldığı aktarılmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Madagaskar'da hükümet karşıtı protestoların ardından yönetime el koyan Albay Michael Randrianirina, geçiş dönemi cumhurbaşkanı olarak yemin etti.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.