Hizbullah işgal rejiminin hedeflerini vurdu

Lübnan Hizbullah'ı, siyonist işgal rejimin mevzilerine yönelik saldırılarını sürdürerek, işgal altındaki Filistin sınırında bulunan işgal askerlerin konuşlandığı noktaya yeniden saldırdığını bildirdi.
Lübnan Hizbullah'tan yapılan açıklamada, savaşçılarının siyonist askerlerin konuşlandığı "Al-Mutla" adlı siyonist yerleşim yerindeki binayı uygun silahlarla hedef aldığını ve doğrudan isabet sağlandığını duyurdu.
Açıklamada, Gazze Şeridi'ndeki direniş ve cesur Filistin halkını desteklemek ve siyonist düşmanın özellikle Al-Hiyam ve Kafr Şuba'daki güney Lübnan köylerine yönelik saldırılarına yanıt olarak, Al-Mutla yerleşim yerindeki işgal askerlerin konuşlandığı binayı uygun silahlarla hedef aldığını belirtti.
Saldırı sonucu binada yangın çıktığı, bina içindeki kişilerin ölü veya yaralı olarak etkisiz hale getirildiği kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), işgal rejiminin 2 aydır tüm insani yardım ve tıbbi malzemelerin girişlerini engellemesiyle Gazze'de gıda stoklarının çoğunlukla tükendiğini ve suya erişimin imkansız hale geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu’nun “Conscience” gemisine Malta açıklarında düzenlenen saldırıyı kınadı.
Yemen'deki direniş hareketi Ensarullah, işgal altındaki Hayfa'da siyonist düşmanın "hayati hedeflerinden" birini daha hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu.
Şili ve Arjantin açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından oluşan tsunaminin, ülkenin Antarktika üslerinin bulunduğu Antarktika kıyılarına önümüzdeki iki saat içinde ulaşması bekleniyor.